Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Conker επιστρέφει μέσα από το Project Spark

Με την Microsoft να έχει κάνει το ανάλογο tease στην Ε3 2014, η Team Dakota ανακοίνωσε την επιστροφή του Conker μέσα από το Project Spark. Ο νέος επεισοδιακός τίτλος ονομάζεται Conker’s Big Reunion, με τον Conker να έχει εμφανιστεί από το πουθενά σε ένα νέο περιβάλλον και να προσπαθεί να παρευρεθεί στο reunion των φίλων του στο ‘Cock and Plucker’. Ο ηθοποιός Chris Seavor κάνει την επιστροφή του δανείζοντας για άλλη μια φορά τη φωνή στο γνωστό σκίουρο, ενώ η Rare συνεργάστηκε με την Team Dakota δίνοντας τους υλικό από τους παλαιότερους τίτλους, από το σενάριο μέχρι και τη μουσική. Επιπλέον, μαζί με το Conker’s Big Reunion θα διατεθεί και το αντίστοιχο Creation Pack, το οποίο περιλαμβάνει περίπου 300 νέα αντικείμενα βασισμένα στη σειρά. Όλα αυτά θα διατεθούν μέσα από το marketplace του Project Spark στις 23 Απριλίου. Τέλος, μπορείτε να παρακολουθήσετε το teaser trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα παρακάτω.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*