Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Don Mattrick αποχωρεί από τη Zynga

Ο Don Mattrick δεν είναι άγνωστος στο χώρο το gaming μιας και τον βλέπαμε για καιρό ως υπεύθυνο του τμήματος του Xbox. Το 2013 τα πράγματα άλλαξαν καθώς ο Mattrick μεταπήδησε στη Zynga (με ένα αρκετά παχυλό συμβόλαιο) όμως φαίνεται πως και εκεί ο χρόνος του έληξε. Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η εταιρία αναφέροντας πως ο Mattrick άφησε τη θέση του CEO και πως αυτή αναλαμβάνει και πάλι ο προκάτοχός του (και ιδρυτής της Zynga), Mark Pincus. Η είδηση πάντως δεν προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη. Ανεξάρτητα από τα καλά λόγια μετά την αποχώρησή του από όλες τις εμπλεκόμενες μεριές, ο Mattrick δεν φαίνεται να έφερε όσα προσδοκούσε ο ίδιος και η εταιρία. Μετά τον πρώτο χρόνο παρουσίας του η Zynga παρουσίασε ζημιά 226 εκατομμυρίων δολαρίων. Μαζί με το ιδιαίτερα δαπανηρό συμβόλαιο για την απόκτησή του (5 εκατομμύρια δολάρια bonus «υπογραφής», 1 εκατομμύριο ετήσιο μισθό και 40 εκατομμύρια σε μετοχές), η Zynga μάλλον δεν κατάφερε να τον κρατήσει οπότε και η φυγή είναι πλέον γεγονός.



Μένει να δούμε που θα καταλήξει πλέον. Ο ίδιος πάντως μιλά για νέα σχέδια και νέους στόχους.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
9 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*