Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Doug Bowser μίλησε για το Joy-Con Drift και το πόσο σημαντικό παραμένει το Nintendo 3DS

*
Ο νέος πρόεδρος της Nintendo of America, Doug Bowser, παραχώρησε συνέντευξη στην οποία μίλησε για το Nintendo Switch, το πρόβλημα με το Joy-Con Drift, αλλά και για το Nintendo 3DS. Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερωτήσεις του Verge, ο Bowser τόνισε πως για το γνωστό θέμα με το πρόβλημα στα χειριστήρια του Nintendo Switch η ιαπωνική εταιρεία θέλει να προσφέρει πάντα την καλύτερη εμπειρία και ως εκ τούτου έχει κάποιες προτάσεις σε επίπεδο επισκευής για όσους δεν απολαμβάνουν τα προϊόντα της όπως πρέπει. Σε ότι αφορά τις retro κονσόλες, όπως το NES Classic και το SNES Classic, σημείωσε πως δεν είναι πλέον προτεραιότητα για την Nintendo, η οποία θα εστιάσει περισσότερο στο Nintendo Switch και το Nintendo Switch Lite.



Τέλος, στα του Nintendo 3DS, ο πρόεδρος της Nintendo of Europe σημείωσε πως υπάρχει ακόμη μια μερίδα καταναλωτών που μπαίνει στην αγορά με το Nintendo 3DS, οπότε η πλατφόρμα δεν θεωρείται ακόμη «νεκρή» και θα συνεχίσουν να υπάρχουν ανακοινώσεις τόσος ε επίπεδο hardware, όσο και σε επίπεδο software. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*