Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Geoff Keighley ανακοίνωσε το E3 Coliseum 2017

*
O οικοδεσπότης των βραβείων The Game Awards, Geoff Keighley, ανακοίνωσε το E3 Coliseum 2017. Σύμφωνα με τον Keighley, η συνεργασία του με την E3 έχει σαν σκοπό να γνωρίσει όσο το δυνατόν περισσότερο ο κόσμος τη βιομηχανία του gaming και την κουλτούρα που υπάρχει πίσω από αυτά. Έτσι λοιπόν, μέσω διαφόρων συζητήσεων, παρουσιάσεων και μερικών άλλων εκπλήξεων, ο Keighley σκοπεύει να μεταφέρει το κλίμα της E3 σε όσους δεν έχουν την τύχη να παρευρεθούν στην έκθεση. To γεγονός θα μεταδίδεται ζωντανά σε όλο τον κόσμο, με το κοινό να έχει τη δυνατότητα να κάνει ερωτήσεις, μέσω Facebook, στα άτομα που θα πλαισιώνουν κάθε φορά το πάνελ.



Τέλος, ο παρουσιαστής τους τελευταίους 6 μήνες συνεργάζεται με διάφορες γνωστές εταιρείες του χώρου ώστε να πραγματοποιηθούν κάποιες ειδικές παρουσιάσεις που θα λάβουν χώρα 13 και 14 Ιουνίου, ενώ όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζουμε στην E3 2017 όλο και περισσότερες πληροφορίες θα έρχονται στο φως της δημοσιότητας. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*