Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Hidetaka Miyazaki μιλάει για το ενδεχόμενο ενός Bloodborne 2

*
Ο Hidetaka Miyazaki απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις σε συνέντευξή του στο Gamespot Βραζιλίας σχετικά με το Bloodborne και μίλησε και για το Bloodborne 2. Σε ερώτησή του αν θα άλλαζε κάτι στο παιχνίδι μετά από όλα αυτά τα χρόνια είπε πως ενώ δε του αρέσει να κοιτάει πίσω στο παρελθόν, μάλλον θα ήθελε να κάνει διαφορετικά τα Chalice Dungeons και τα Blood Gems. Η επόμενη ερώτηση μετά από αυτή την απάντηση ήταν αν ο δημιουργός βλέπει το Bloodborne 2 ως το μέσο που θα φέρει αυτές τις αλλαγές, με τον Miyazaki να απαντάει γελώντας πως το Bloodborne 2 δεν είναι κάτι που θα αποφασίσει εκείνος. Η απάντηση αυτή φυσικά έρχεται από το γεγονός ότι κάτοχος του IP δεν είναι η From Software αλλά η Sony Interactive Entertainment που έχει και τον τελευταίο λόγο στην δημιουργία του νέου κεφαλαίου, καθώς και για το πότε και το αν θα γίνει αυτή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*