Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Hidetaki Itsuno (DMC 5) teaseάρει το επόμενο game του που είναι ήδη σε φάση ανάπτυξης

*
Ο Hidetaki Itsuno, designer του Devil May Cry 5, ανέβασε στο λογαριασμό του στο Twitter μια φωτογραφία με ευχές για το νέο έτος, ενώ επιβεβαίωσε πως η ομάδα του εργάζεται ήδη στο επόμενο game. Ο τίτλος δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, ενώ ξέρουμε ότι ετοιμαζόταν παράλληλα με το Devil May Cry 5: Special Edition. Στο σχετικό post, ο ίδιος σημειώνει «Καλή χρονιά! Παίξατε το DMC5 SE; Αν δεν έχετε πάρει το hardware ακόμη, παρακαλώ δοκιμάστε το Vergil DLC. Το νέο project μας είναι υπό ανάπτυξη. Είμαστε ακόμη μακριά, αλλά μείνετε συντονισμένοι για την ανακοίνωση».

Οι πληροφορίες (που δείχνουν να διασταυρώνονται και με τα πρόσφατα leaks) αναφέρουν πως ο τίτλος αυτός είναι το Dragon’s Dogma 2, το οποίο και συναντάμε στο προσκήνιο τους τελευταίους μήνες αρκετά συχνά. Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί η πληροφορία.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*