Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο John Riccitiello νέος CEO της Unity Technologies

Το πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΑ John Riccitiello προσχώρησε στην Unity Technologies ως νέος διευθύνων σύμβουλος, αντικαθιστώντας τον ιδρυτή της εταιρείας, David Helgason. Ο τελευταίος ανέφερε ότι ο διορισμός του Riccitiello θα του επιτρέψει να ασχοληθεί με το κομμάτι της εταιρείας που αγαπά περισσότερο και το οποίο είναι η στρατηγική και η σύνδεση με τους προγραμματιστές. «Είναι το σωστό πρόσωπο για να αναλάβει το τιμόνι της εταιρείας. Επίσης βοήθησε και καθοδήγησε κάποιες αξιοσημείωτες εταιρείες όπως η Oculus και η Syntertainment μεταξύ πολλών άλλων και είναι ειλικρινής, πιστός στην indie σκηνή και είναι σημαντικός για την συνολική ευημερία της βιομηχανίας», αναφέρει μεταξύ άλλων στην σχετική ανακοίνωση ο Helgason.



Ο Riccitiello παραιτήθηκε από CEO της ΕΑ τον Μάρτιο του 2013 και πολλοί θεώρησαν ότι ο Peter Moore (ο οποίος βρίσκεται στην ΕΑ ως COO) θα ήταν ο αντικαταστάτης του. Ωστόσο η θέση κατέληξε στον πρώην πρόεδρο της ΕΑ Sports Andrew Wilson.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Chased
    • ΟΚ, πάει περίπατο και η Unity Engine απ' το WiiU...

      Σοβαρά τώρα, ο Τζόνι ίσως ήταν ο ΜΟΝΟΣ στην ΕΑ που είχε ακόμα συμπάθεια στη Nintendo και μετά το 2012!

      Όπως και να έχει, είναι κι αυτός από τους δαίμονες του gaming, παρέα με τον Kottick. Τουλάχιστον ο Τζόνι έχει πιο συμπαθητική φάτσα και έχει και ένα καλύτερο επίπεδο.

      Mixed feelings about his character and his job...Can't decide!

      Douchebag or not? Vote below!

*