Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Lazlow Jones αποτελεί παρελθόν για τη Rockstar Games

*
Ο Lazlow Jones έφυγε από τη Rockstar Games και σύμφωνα με το προφίλ του στο LinkedIn, αυτό έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο, έχοντας συμπληρώσει 19 χρόνια καριέρας στην developer του Grand Theft Auto, ως σεναριογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός πολλών επιτυχιων της εταιρείας.

Ακόμα ήταν in-game radio DJ σε όλα τα παιχνίδια Grand Theft Auto, από το GTA 3 που κυκλοφόρησε το 2001 και μετά. Πλέον, σύμφωνα πάντοτε με όσα αναφέρονται στο προφίλ του, ο Jones εργάζεται σε πολλαπλά projects για λογαριασμό της Disney και της Netflix και παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής καθοδήγησης σε εταιρείες που ασχολούνται με την ανάπτυξη video games.


Επίσης, συνεργάζεται με ένα συγγραφέα και σκηνοθέτη του Comedy Central όπως επίσης με πρώην παραγωγό και σκηνοθέτη της DreamWorks producer.

Με βάση πρόσφατη ανάρτηση στο Instagram, ο Jones έφυγε από τη Rockstar προκειμένου να ασχοληθεί περισσότερο με την οικογένειά του και κυρίως με την κόρη του που πάσχει από καρκίνο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*