Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Neil Druckmann μιλάει για το The Last of Us Part II και το νέο είδος εχθρού “Shambler”

*
Η Sony Interactive Entertainment στο πρόσφατο State of Play παρουσίασε ένα νέο εκπληκτικό trailer για το αναμενόμενο αποκλειστικό της Naughty Dog, The Last of Us Part II για το PlayStation 4. Στο trailer αυτό παίρνουμε για πρώτη φορά μια σύντομη γεύση από τους μη ανθρώπινους εχθρούς που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο παιχνίδι και μεταξύ των γνωστών runners και των μοχθηρών Clickers είδαμε και το νέο είδος με την ονομασία Shambler.



Όπως εξήγησε ο Neil Druckmann, ο νέος αυτός εχθρός έρχεται στο παιχνίδι για να προωθήσει νέες στρατηγικές μάχης με τις επιθέσεις του να προκαλούν ζημιά σε μεγάλη περιοχή του χώρου. Έτσι μαζί με τους runners που έχουν την ικανότητα να τρέχουν γρήγορα προς το μέρος μας, τους Clickers να είναι αργοί αλλά θανατηφόροι, οι Shamblers επιτίθενται με ένα σύννεφο καπνού που καίει τα πάντα γύρω του και κόβει την ορατότητα μας. Αυτή τους η επίθεση όμως μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ενάντια στους άλλους εχθρούς μας, επιτρέπει την δημιουργία στρατηγικών που προηγουμένως δεν ήταν δυνατές. Σε ένα παιχνίδι όπως το The Last of Us όπου κάθε προμήθεια έρχεται σε περιορισμένες ποσότητες, η χρήση ενός εχθρού προς όφελός μας είναι αναγκαία και επιτακτική, ειδικά σε μεγαλύτερες δυσκολίες όπου τα πυρομαχικά είναι λίγα.

Βέβαια όπως δηλώνει ο Druckmann δεν θα είναι πολλές οι περιπτώσεις όπου θα συναντήσουμε όλα τα είδη εχθρών μαζί, οι πρωταγωνιστές δεν είναι σούπερ ήρωες ώστε να πολεμάνε συνεχώς τόσο μεγάλα πλήθη εχθρών. Το The Last of Us Part II αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 4 στις 21 Φεβρουαρίου 2020. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Οπως φαίνεται με όλη αυτή την ποικιλία των εχθρών, η εμπειρία στο The Last Of Us θα πρέπει να είναι ανεπανάληπτη και μοναδική.
      Μένει μόνο να φανεί στην πράξη...

*