Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Noctis προστίθεται στο Dissidia Final Fantasy: Opera Omnia

*
Μέσω ενός νέου trailer, η Square Enix αποκάλυψε τον επόμενο χαρακτήρα που θα προστεθεί στο Dissidia Final Fantasy: Opera Omnia. Πρόκειται για τον γνωστό σε όλους Noctis Lucis Calum, που θα κάνει την εμφάνισή του στο παιχνίδι στις 29 Νοεμβρίου 2018. Ο Noctis είναι ο πρώτος χαρακτήρας από το Final Fantasy XV, που θα ενταχθεί cast του τίτλου για φορητές συσκευές και το σετ των κινήσεών του περιλαμβάνει τα “Shooting Star” και “Death Drop”, που είναι skills στο Dissidia Final Fantasy NT. Σας θυμίζουμε ότι το Dissidia Final Fantasy: Opera Omnia, αποτελεί το σημείο που σμίγουν όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς Final Fantasy. Κυκλοφορεί για συσκευές iOS και Android και μπορείτε να το κατεβάσετε δίχως κανένα κόστος. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*