Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Revolver Ocelot playable χαρακτήρας στα FOB missions του MGSV

*
Το Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain κοντεύει να κλείσει δύο χρόνια στην αγορά και η Konami συνεχίζει να υποστηρίζει το δημιούργημα του Hideo Kojima. Πιο συγκεκριμένα, με patch που θα ξεκινήσει να διατίθεται την 1η Αυγούστου, ένας νέος playable χαρακτήρας, ο Revolver Ocelot θα προστεθεί στις FOB (Forward Operating Base) missions. Ο Revolver Ocelot έχει τη δυνατότητα να "τραβάει" το όπλο του πιο γρήγορα από οποιονδήποτε άλλο και είναι εφοδιασμένος με ένα ζεύγος από Tornado-6 revolvers που κυριολεκτικά διαπερνούν οποιονδήποτε αντίπαλο.



Μια ακόμα προσθήκη που περιέχει το patch είναι τα μαγιό για τα μέλη της FOB. Οι παίκτες θα βρουν τα Goblin Suit και Megalodon Suit, τα οποία από τη μια αυξάνουν την ταχύτητα κίνησης, από την άλλη αφαιρούν το οποιοδήποτε camouflage. Αυτές οι ας τις πούμε στολές μπορούν να φορεθούν από τους παίκτες είτε σε αποστολές διείσδυσης σε άλλες βάσεις είτε για την υπεράσπιση της δικής τους, με εξαίρεση αν έχουν επιλέξει τον Snake η το custom-created avatar τους. Τέλος θα υπάρχει ένα αναβαθμισμένο Wormhole Generator, που θα μεταφέρει αυτομάτωνς τον παίκτη που το τοποθέτησε σε περίπτωση που αυτός σκοτωθεί ή ναρκωθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Kojima Productions

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Konami

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Zegetron

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*