Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Yoshinori Ono δουλεύει σε νέο τίτλο για το PS4

Σύμφωνα με όσα αναφέρει βιογραφικό του που αναρτήθηκε στο LinkedIn, ο παραγωγός του Street Fighter Yoshinori Ono εργάζεται πάνω σε ένα παιχνίδι για το PS4, το οποίο ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί, ενώ σύμφωνα με εικασίες ο εν λόγω τίτλος δεν πρόκειται να βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων εντός του 2014. Κάτι το οποίο παρατηρήθηκε όμως είναι ότι από την ημέρα που αναρτήθηκε, το βιογραφικό έχει γίνει edit και το PS4 έχει αφαιρεθεί από πλατφόρμα κυκλοφορίας του παιχνιδιού, ενώ πλέον στο συγκεκριμένο πεδίο αναφέρεται "TBD".



Εάν πρόκειται για ένα νέο Street Fighter αυτό δεν είναι και τόσο πιθανό να κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο PS4 και στο σημείο αυτό θα θέλαμε να σας θυμίσουμε ότι κάποια από τα άλλα franchises στα οποία έχει εργαστεί ο Ono τα τελευταία χρόνια είναι τα DarkStalkers, Monster Hunter και Onimusha, οπότε το νέο παιχνίδι δεν αποκλείεται να έχει σχέση με ένα εξ’ αυτών. Όπως ίσως θυμόσαστε στις αρχές του μήνα σας είχαμε ενημερώσει ότι ο Ono είχε εγκαταλείψει τη θέση του ως director του Dead Rising στην Capcom Vancouver, όμως παραμένει ενεργός σε όλα τα υπόλοιπα projects, στα οποία συμμετέχει για λογαριασμό της Capcom.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*