Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Yves Guillemot μιλάει για την απουσία της σειράς Splinter Cell

*
Η σειρά Splinter Cell έρχεται και φεύγει από την επικαιρότητα συχνά και ο Yves Guillemot αποφάσισε να μιλήσει και να εξηγήσει γιατί έχουμε να δούμε νέο game με τον Sam Fisher εδώ και καιρό. Απαντώντας σε συνέντευξή του στο IGN, ο Guillemot τόνισε ότι μετά την ολοκλήρωση του Splinter Cell: Blacklist το 2013, υπήρχε αρκετή πίεση από τους fans. «Όταν φτιάχνεις ένα game, πρέπει να βεβαιωθείς πως παραδίδεις κάτι διαφορετικό από ότι έχεις κάνει στο παρελθόν. Την τελευταία φορά που ασχοληθήκαμε με το Splinter Cell, υπήρχε μεγάλη πίεση από τους fans που ζητούσαν επίμονα να κάνουμε κάποια πράγματα και επίμονα επίσης να μην κάνουμε κάποια πράγματα. Ως αποτέλεσμα των παραπάνω είναι αρκετές ομάδες δυσκολεύονταν και μόνο στην ιδέα να αναλάβουν την ανάπτυξη ενός νέου Splinter Cell game», σημείωσε χαρακτηριστικά. Όσον αφορά στο σήμερα του franchise, ο Guillemot τόνισε πως τα πράγματα τώρα έχουν αλλάξει και πως μια ομάδα της Ubisoft κοιτάει μόνο το licence του Splinter Cell έτσι ώστε να δούμε κάτι στο μέλλον.



Προς το παρόν πάντως δεν υπήρχε κάποια πιο συγκεκριμένη πληροφορία. Μέσα σε όλα πάντως, ο Guillemot τόνισε πως η εξέλιξη και ανάπτυξη ορισμένων άλλων franchises, όπως το Assassin’s Creed, έχει κάνει αρκετές ομάδες να θέλουν να δουλέψουν περισσότερο σε αυτά. Οι διαρροές για ένα νέο Splinter Cell ολοένα και πληθαίνουν και ίσως το timing αυτής της τοποθέτησης να μην ήταν τυχαίο. Λέτε στην Ε3 2019 να μάθουμε περισσότερα; Το ελπίζουμε! 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*