Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Κρις Σίνγκλετον αποδέχτηκε την πρόκληση της Microsoft Ελλάς

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, ο Κρις Σίνγκλετον της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods παρακολούθησε τις ανακοινώσεις της Microsoft για το Xbox One S και το Xbox Scorpio. Έμεινε μάλιστα με την απορία σε ποια κονσόλα αξίζει να επενδύσει και μοιράστηκε αυτή του τη σκέψη με τους fans που τον ακολουθούν στο Twitter. Η ομάδα του Xbox, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της Microsoft Ελλάς απάντησε, καλώντας τον σε μια ειδική εκδήλωση για να δει από κοντά τη νέα έκδοση του Xbox One. H συνέχεια γράφτηκε στα γραφεία της Microsoft στο Μαρούσι, όπου ο ίδιος και ο Τζέιμς Γκιστ δοκίμασαν τις ικανότητές τους σε αγώνες που έγιναν στο NBA 2K17 και το FIFA 17.



Ταυτόχρονα, αθλητικοί συντάκτες που καλύπτουν το ρεπορτάζ του μπασκετικού Παναθηναϊκού είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις επιδόσεις τους σε ένα μοναδικό τουρνουά. Ο Θεοδόσης Μιχαλόπουλος, Διευθυντής Consumer Group της Microsoft Ελλάς δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά που ο Κρις Σίνγκλετον αποδέχτηκε την πρόκληση και μαζί με τον Τζέιμς Γκιστ αναμετρήθηκαν σε ένα διαφορετικό αγώνα από αυτόν που τους έχουμε συνηθίσει.  Απ’ ό,τι φάνηκε, οι επιδόσεις τους μεταξύ του πραγματικού και εικονικού γηπέδου δε διαφέρουν καθόλου, αφού κατάφεραν για άλλη μια φορά να δυσκολέψουν αρκετά τους αντιπάλους τους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, με την οποία έχουμε χτίσει, τα τελευταία δύο χρόνια, μια ιδιαίτερα σημαντική συνεργασία».



Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, Αριστείδης Χριστόπουλος, δήλωσε: «Μετά την περσινή άκρως επιτυχημένη πρώτη χρονιά της συνεργασίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods με τη Microsoft συνεχίζουμε και φέτος. Αποδεχτήκαμε την πρόσκληση της Microsoft και δύο σημαντικοί αθλητές της ομάδας μας, ο Τζέιμς Γκιστ και ο Κρις Σίνγκλετον ήρθαν να παίξουν τα καινούρια παιχνίδια της νέας κονσόλας. Είναι βέβαιο πως στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο πλευρών τέτοιες ενέργειες θα συνεχιστούν μέσα στη χρονιά».

Ο Κρις Σίνγκλετον δήλωσε: «Ήταν μια εξαιρετική εκδήλωση. Πραγματικά αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που βρέθηκα στα γραφεία της Microsoft για να παίξω τα αγαπημένα μου παιχνίδια στο ολοκαίνουργιο Xbox One S, απέναντι στον Τζέιμς και τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν εδώ. Εύχομαι να μας δοθεί και πάλι η ευκαιρία να συμμετάσχουμε σε ανάλογες εκδηλώσεις».


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Microsoft

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Microsoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Microsoft Hellas

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*