Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι Iron Maiden μηνύουν την 3D Realms για το παιχνίδι Ion Maiden

*
H γνωστή βρετανική μπάντα Iron Maiden έχει καταθέσει μήνυση ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων κατά της 3D Realms, με αφορμή το παιχνίδι πρώτου προσώπου που το στούντιο έχει φτιάξει με την ονομασία Ion Maiden. Η μπάντα ισχυρίζεται πως το όνομα του παιχνιδιού είναι σχεδόν ίδιο με το trademark Iron Maiden και ο σκοπός είναι να μπερδευτεί ο καταναλωτής ώστε να πιστεψει πως τα δυο συσχετίζονται μεταξύ τους.

Η μηνυτήρια αναφορά που έγινε στις 28 Μαίου αναφέρει μερικά βασικά σημεία στα οποία στηρίζει τη θέση της και αυτά είναι τα εξής:
• Ομοιότητα στην ονομασία του βασικού πρωταγωνιστή του παιχνιδιού, Shelly Harrison με του ιδρυτή των Iron Maiden, Steve Harris.
• Χρήση παρόμοιας γραμματοσειράς για το λογότυπο του παιχνιδιού
• Δημιουργία ενός παιχνιδιού που έχει αρκετές ομοιότητες με τον τίτλο των Iron Maiden, Legacy of the Beast.
• Η κίτρινη βόμβα που χρησιμοποιήται στο λογότυπο του παιχνιδιού θυμίζει αρκετά τον Eddie των Iron Maiden.


Δείτε gameplay υλικό από τα Iron Maiden: Legacy of the Beast και Ion Maiden:





H 3D Realms πήρε θέση για το θέμα μέσω του Twitter και απάντησε στις κατηγορίες λέγοντας πως αυτές είναι πιο υπερβολικές και από το 18σφαιρο όπλο της Shelly, το “Loverboy”. Φυσικά η 3D Realms δήλωσε πως θα κοιτάξει τις επιλογές της και θα πάρει τις απαραίτητες αποφάσεις μόλις λάβει την επίσημη ειδοποίηση.



Το Ion Maiden είναι ένα παιχνίδι πρώτου προσώπου της 3D Realms και της Voidpoint που εμφανίστηκε στο Early Access του Steam τον Φεβρουάριου του 2018 στα €19.99. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*