Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι developers του Call of Duty κάνουν tease ένα μεγάλο event στις 21 Απριλίου

*
Τα zombies έχουν αρχίσει να εξαπλώνονται στην Verdansk του Call of Duty: Warzone και το τέλος πλησιάζει. Πρόσφατα, ο επίσημος λογαριασμός του παιχνιδιού στο Τwitter έκανε ένα tease, αναφέροντας πως το τέλος πλησιάζει στις 21 Απριλίου 2021. Αν και το tweet είναι μυστηριώδες, δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε πως η ετοιμάζεται κάτι καταστροφικό στην Verdansk. Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα hints, το event έχει να κάνει με μια πυρηνική έκρηξη. Οτιδήποτε και αν είναι ωστόσο, φαίνεται πως θα εστιάζει στην εξάληψη των zombies από το map. Μέχρι στιγμής, η μόλυνση έχει κατακλείσει και το Superstore, όποτε ίσως η πιο αποτελεσματική λύση είναι να σκάσει βόμβα και να ισοπεδώσει τη πόλη.

Για να πάρετε και εσείς μέρος στο event, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να συνδεθείτε στις 21 Απριλίου 2021, 22:00 ώρα Ελλάδας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*