Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι οικονομικές απώλειες του GOG οδηγούν τη CD Projekt στην αναδιοργάνωσή του

*
H CD Projekt ανακοίνωσε την αναδιοργάνωση του GOG, προκειμένου η πλατφόρμα να σταματήσει να έχει ζημιές. To ηλεκτρονικό κατάστημα ξεκίνησε να λειτουργεί το 2008 ως Good Old Games προσφέροντας μία γκάμα από προεσεκτικά επιλεγμένα, κλασσικά παιχνίδια, δίχως DRM. Όμως με την πάροδο των ετών εξελίχθηκε σε ένα πιο συμβατικό κατάστημα, όπως το Steam και το Epic Games Store.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης της CD Projekt σχετικά με τα αποτελέσμα του τρίτου τριμήνου του τρέχοντις οικονομικού της έτους, αποκαλύφθηκε ότι η ζημιά του GOG από έτος σε έτος είναι $2,21 εκ. ενώ την αντίστοιχη περσινή περίοδο υπήρχαν έσοδα $1,37. Για να αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση, ο CFO της εταιρείας Piotr Nielubowicz ανακοίνωσε πως έρχονται αλλαγές στην πλατφόρμα και στόχος είναι να επιστρέψει στη μορφή που την έκανε δημοφιλή, δίχως να πραγματοποιηθούν ανακατατάξεις στην ηγεσία της. Επιπλέον, developers της GOG που έχουν εργαστεί σε διαδικτυακές εφαρμογές για την πλατφόρμα θα μετακινηθούν σε άλλα τμήματα της εταιρείας. Ακόμα το GOG θα εγκαταλείψει την ομάδα του Gwent προκειμένου να είναι δυνατή η απόλυτη προσήλωση στην οικονομική του ευημερία.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • T_K_L_L_LUIGI
    • Δεν ακούγεται καλή η αναδιοργάνωση ιδίως όταν είναι για οικονομικούς λόγους. Ας ελπίσουμε ότι θα παραμείνει ένα δυνατό εναλακτικό και πιο απλό ψηφιακό κατάστημα σε σχέση με το steam, epic κτλ...

*