Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οικονομικά αποτελέσματα με κέρδη για την Square Enix

*
H Square Enix ανακοίνωσε και αυτή τα οικονομικά της αποτελέσματα για τους περασμένους εννέα μήνες του οικονομικού έτους 2017 που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου του 2016. Τα έσοδα της εταιρείας για τη συγκεκριμένη περίοδο ήταν 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια, σημαντική αύξηση σε σχέση με την προηγούμενη αντίστοιχη οικονομική περίοδο, ενώ επίσης τα κέρδη της έφτασαν τα 151 εκατομμύρια δολάρια, 120 εκατομμύρια περισσότερα σε σχέση με τα αποτελέσματα που είχε παρουσιάσει πέρυσι. Γενικά, τα έσοδα είχαν αύξηση της τάξεως του 24,4% ενώ τα κέρδη αυξήθηκαν κατά 26%. Τίτλοι όπως το Final Fantasy XV, Tomb Raider και γενικά παιχνίδια τα οποία έχουν διατεθεί στις κονσόλες βοήθησαν αρκετά την εταιρεία, ωστόσο κάποιοι τίτλοι MMO δεν είχαν την ίδια ανταπόκριση από το κοινό.



Τέλος, οι ψηφιακές πωλήσεις των παιχνιδιών της εταιρείας κυμάνθηκαν σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα, όμως αύξηση υπήρχε και στα έσοδα από τίτλους smartphones και PC, χωρίς ωστόσο να παρουσιαστούν κάποια αναλυτικά αποτελέσματα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*