Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για την τελευταία σκηνή του The Last of Us Part II

*
Ο Neil Druckmann, game director του The Last of Us Part II, επιβεβαίωσε με ένα tweet και μια φωτογραφία πως τελείωσαν τα γυρίσματα για την τελευταία σκηνή του τίτλου. Ο Druckmann έκανε ένα ποστάρισμα χωρίς να δείξει κάτι το ιδιαίτερο, τονίζοντας πάντως πως τελείωσε το γύρισμα για το τέλος της ιστορίας, το οποίο ήταν και ιδιαίτερα απαιτητικό. Η παραπάνω εξέλιξη προφανώς και δεν μαρτυρά κάτι για την παραγωγή του τίτλου, καθώς δεν σημαίνει πως ούτε τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν, αλλά ούτε καν δείχνει σε τι φάση βρίσκεται και το θέμα του motion capture. Μένει πλέον να δούμε πόσο σύντομα θα μάθουμε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού που οι φήμες θέλουν να συμπίπτει με το λανσάρισμα του PS5. Sony στην E3 2019 δεν θα υπάρχει, οπότε μένει να δούμε ποια είναι τα σχέδια της εταιρείας για τους επόμενους μήνες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*