Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάνω από 25 παιχνίδια σε φάση ανάπτυξης στα PlayStation Studios

*
Η Sony ετοιμάζεται πυρετωδώς για το επόμενο κύμα τίτλων της και αυτή τη στιγμή στα PlayStation Studios ετοιμάζονται πάνω από 25 παιχνίδια. Σύμφωνα με τον επικεφαλής των PlayStation Studios, Hermen Hulst, τα μισά από αυτά είναι νέα IPs, ενώ τα άλλα μισά βασίζονται σε σειρές που έχουμε ήδη συναντήσει αυτά τα χρόνια στις κονσόλες της Sony. «Τα νέα IPs είναι σημαντικά για εμάς, τροφοδοτούν την αγορά. Αλλά ένα νέο IP είναι για μάς απλά ένα νέο μέρος της στρατηγικής μας. Ενέχει και ρίσκα. Θέλουμε να εμπλουτίσουμε τη γκάμα των PlayStation Games και να προσφέρουμε παιχνίδια που δεν μπορεί να απολαύσει κανείς πουθενά αλλού», σημείωσε χαρακτηριστικά. Τέλος, σε ό,τι αφορά τις μεταφορές τίτλων στο PC, ο Hulst σημείωσε πως ακόμη η Sony βρίσκεται στα αρχικά στάδια πλαναρίσματος για αυτήν την επέκταση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*