Μπορεί η φορητή κονσόλα της Sony να μην πετυχαίνει και τις καλύτερες πωλήσεις στη Δύση, ωστόσο τα πάει αρκετά καλά στα ιαπωνικά εδάφη. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Media Create, το PS Vita έχει καταφέρει να πουλήσει μέχρι σήμερα 4.000,728 συστήματα στην Ιαπωνία. Όσον αφορά στις πωλήσεις της περασμένης εβδομάδας στην εν λόγω αγορά (μέχρι και την 21η Ιουνίου), το PS Vita πούλησε 11.748 συστήματα και βρίσκεται στην 4η θέση των σχετικών hardware charts, πίσω από τα Nintendo 3DS (24.064), Wii U (14.616) και PS4 (13.580).

Τέλος, στην 5η θέση ακολουθεί το PS3 με 2.819 τεμάχια και τελευταίο το Xbox One με μόλις… 201 συστήματα.
Καταστήματα αρνούνται να πουλήσουν το GTA 6!
Πολλα νεα για το "βητακι" τωρα τελευταια.Μας κακομαθαινετε!
Δυστυχως θα γερασω μεχρι να ερθουν πολλες παιχνιδαρες που χαιρονται εκει οι τυχεροι Ιαπωνες.
Παντος επειδη χαζευω γενικα τις japan πωλησεις και στα παιχνιδια,αυτο που μου κανει εντυπωση εδω και αρκετο καιρο ειναι το ποσο καλα πουλαει ακομα και τωρα το Minecraft για το Vita.
Ανταλλάζω το psvita μου με Χbox one...
Όποιος Ιάπωνας ενδιαφέρεται ας μου στείλει pm!
@john-data χαχαχαχα ΘΕΟΣ!!!
Ε ρε yolo που πεφτει!
Που θα πάει, το PS Vita θα πάει καλά και στη Δύση αν βάλει το χέρι της η μαμά Sony.
Βεβαίως με αυτά που έχουν ειπωθεί (επίσημα και ανεπίσημα) και με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτό δε φαίνεται να γίνεται. Όπως λένε εδώ το λύκο βλέπουμε, το ντορό ψάχνουμε;
Όμως υπάρχει και αυτή η άτιμη ελπίδα, η οποία πεθαίνει τελευταία... Δεν έχουν ψυχή μόνο οι Ιάπωνες καταναλωτές αλλά και οι καταναλωτές του υπόλοιπου κόσμου. Αν υπάρξει μια καλύτερη υποστήριξη πιστεύω οτι θα τιμηθεί δεόντως το PS Vita.
Έχω πειστεί ότι δυνατότητες υπάρχουν, αν βρεθεί και η θέληση τότε θα γίνει χαμός.