Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάνω από 700 early builds και demos παιχνιδιών του PS2 δημοσίευσε το The Hidden Palace

*
To video game preservation group, The Hidden Palace, έδωσε στη δημοσιότητα πάνω από 700 PS2 early builds, prototypes, E3 και press release demos, που αποτελούν μέρος του "Project Deluge".

Τα περισσότερα από αυτά παρουσιάστηκαν από του υπεύθυνους του The Hidden Palace κατά τη διάρκεια ενός stream στο Twitch που είχε διάρκεια περίπου έξι ώρες και περιλάμβανε παιχνίδια όπως τα Crash Bandicoot: The Wrath of Cortex, LEGO Star Wars The Video Game, Crazy Taxi και Final Fantasy X-2. Μερικά από αυτά τα early builds ήταν διαθέσιμα μόνο στο πλαίσιο εκθέσεων, όπως η E3 και το σύνολο των δεδομένων είναι περίπου 850 GB.


Ο "θησαυρός" αυτός προοριζόταν είτε για πώληση είτε για κάποιον κάδο απορριμάτων και χάρη σε έναν, ανώνυμο, gamer διασώθηκε και στη συνέχεια σε συνεργασία με οργανισμούς όπως οι The Hidden Data και Internet Archive, απόκτησε τη θέση που του αρμόζει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*