Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάνω από 76 εκ. αντίτυπα οι πωλήσεις του Gran Turismo franchise

Η Polyphony Digital, η οποία υπογράφει την ανάπτυξη της σειράς Gran Turismo, αποκάλυψε τις πωλήσεις για όλα τα games που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα. Συγκεκριμένα, οι συνολικές πωλήσεις του franchise έχουν φτάσει τα 76.490,000 αντίτυπα σε όλες τις αγορές του πλανήτη. Το Gran Turismo 6, το οποίο κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής του PlayStation 3, έχει πουλήσει 4.7 εκατομμύρια αντίτυπα, πολύ λιγότερα από τις πωλήσεις των Gran Turismo 4 και Gran Turismo 5 (με 11.760 εκ. και 11.940 εκ. αντίστοιχα).



Υπενθυμίζεται ότι οι Sony και Polyphony ανακοίνωσαν πρόσφατα το GT Sport, με τη δεύτερη να αναφέρει ότι δεν θα πρέπει να θεωρείται το Gran Turismo 7, ενώ αναμένεται και beta στις αρχές του επόμενου έτους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Scott_Pilgrim
    • Λογικό να μην πουλήσει πολύ το GT6 αλλά και πάλι έβγαλε σίγουρα τα λεφτά του. Δεν νομίζω να τους ένοιαζε και πολύ εκεί στο PD.

    • GamingFun
    • Δεν είμαι γνώστης των racing games αλλά άκουσα πως η σειρά Gran Turismo κάπου χάλασε. Μακάρι να ξαναβρεί τον παλιό καλό της εαυτό, έτσι ώστε οι οπαδοί της σειρα να ευχαριστηθούν ξανά. Παρόλα αυτά, η σειρά φαίνεται να πήγε αρκετά καλά εμπορικά όπως δείχνουν τα νούμερα.

*