Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάνω από 8,5 δις τα έσοδα από της αγοράς video games στη Γερμάνια

*
Νέα άνοδο γνώρισε η γερμανική αγορά των video games το 2020, σύμφωνα με το gamesindustry.biz, με την αγορά να σημειώνει αύξηση κατά 32% και τα έσοδα να ξεπερνούν τα 8,5 δισεκατομμύρια ευρώ.

Τα νούμερα που αναφέρει το site προέρχονται από αναλύσεις των GfK και App Annie και παρουσιάζουν επίσης αύξηση κατά 26% στις πωλήσεις hardware. Τα έσοδα τους βρίσκονται στα 3,2 δισεκατομμύρια ευρώ, με τις πωλήσεις αυτές να αφορούν κονσόλες, υπολογιστές και περιφερειακές συσκευές. Στην κατηγορία του λογισμικού (retail, digital, microtransactions και συνδρομητικές υπηρεσίες) υπήρξε επίσης αύξηση κατά 44% και οι πωλήσεις έφτασαν τα 5,2 δισεκατομμύρια ευρώ με κύρια πηγή αύξησης τις in-game και in-app αγορές.

Σε σύνολο η αγορά του 2020 είναι αυξημένη κατά 11% με 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια σε σχέση με το 2019, παρουσιάζοντας μια ανοδική πορεία, ακόμα και με τις συνθήκες που επικρατούν εξαιτίας της πανδημίας του COVID 19.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*