Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάνω από ένα δισεκατομμύριο τα downloads για το PUBG Mobile

*
Το PUBG Mobile έφτασε και επίσημα στον εορτασμό της 4η επετείου του και η PUBG Corporation γιορτάζει το ρεκόρ του ενός δισεκατομμυρίου downloads που ξεπέρασε το παιχνίδι.

Η PUBG Corporation και η Krafton γιόρτασαν το μεγάλο γεγονός και ευχαρίστησαν τους fans για την αγάπη που έχουν δώσει στο PUBG Mobile από την πρώτη μέρα κυκλοφορία του, τον Μάρτιο του 2018. Ο C.H. Kim, CEO των Krafton και PUBG Corporation στην ανακοίνωση του εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους fans και υπόσχεται πως το PUBG Mobile θα συνεχίσει την εξαιρετική του πορεία με περισσότερο υλικό. Ήδη γνωρίζουμε πως μαζί με το PUBG Mobile, ένας ακόμη τίτλος του franchise, το PUBG: New State θα κάνει την εμφάνιση του σε συσκευές iOS και Android, χωρίς ωστόσο να είναι ξεκάθαρος ο τρόπος με τον οποίο θα συνυπάρχουν οι δυο τίτλοι μεταξύ τους.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*