Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πέντε λεπτά δράσης από το Tom Clancy's Rainbow Six Parasite (video)

Το DBL online δημοσίευσε ένα νέο video όπου παρουσιάζονται πέντε λεπτά δράσης από το επερχόμενο Tom Clancy's Rainbow Six Parasite. Τα γεγονότα διαδραματίζονται αρκετά χρόνια μετά από εκείνα του Tom Clancy's Rainbow Six universe. Οι Rainbow Operators έχουν να αντιμετωπίσουν μία νέα εξωγήινη απειλή, που που μολύνει τους ανθρώπους αλλά και ό,τι βρίσκεται γύρω τους.

Το gameplay βασίζεται σε 3-player coop PVE, και οι παίκτες θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι ότι θα βυθιστούν σε ένα χαοτικό περιβάλλον, γεμάτο ένταση και εντελώς απρόβλεπτες αποστολές ενώ καθε φορά που μπαίνουν σε καραντίνα, ρισκάρουν το μέλλον της ομάδας τους.


Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το οικονομικό έτος 2021- 2022, κάτι που σημαίνει ότι αναμένεται έως τις 31 Μαρτίου του επόμενου έτους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*