Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παίκτες αδυνατούν να παίξουν co-op στο Borderlands: Game of the Year Edition

*
Πολλοί οπαδοί της σειράς Borderlands ανυπομονούσαν να φτάσει η κυκλοφορία του Game of the Year Edition remaster, όταν και συνειδητοποίησαν πως αδυνατούσαν να παίξουν co-op με τους φίλους τους. Το Borderlands: Game of the Year Edition είναι και το πρώτο original παιχνίδι της σειράς που έρχεται στις κονσόλες τωρινής γενιάς, κάτι που έκανε τους παίκτες να περιμένουν πολλά, μεταξύ άλλων και να παίξουν co-op, κάτι που συνήθως λειτουργεί καλά στο franchise. Αναφορές μιλούν για δυσκολίες στη δημιουργία sessions και για την ώρα παραμένει άγνωστος ο λόγος που αποτυγχάνουν, πράγμα που προκάλεσε την οργή των fans. Ένας forum moderator στο Reddit σχολίασε πως η Gearbox έχει επίγνωση του προβλήματος και προσπαθεί όσο το δυνατόν περισσότερο να βρει μια λύση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*