Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παγκόσμια λίστα φίλων υποστηρίζει πλέον το Battle.net

*
Το Battle.net θα αρχίσει να σας προσφέρει δυνατότητα παρακολούθησης δραστηριότητας των φίλων σας, ασχέτως του που βρίσκονται στον κόσμο. Η αρχή έγινε από την Τρίτη με τον ανανεωμένο launcher της εταιρείας, ο οποίος προσφέρει πλέον πρόσβαση σε μια ενιαία «παγκόσμια» λίστα φίλων. Η περιοχή στην οποία βρίσκεται ο καθένας (αν βρίσκεται σε άλλη ήπειρο) φαίνεται πλέον κάτω από το nickname του και πριν από τη δραστηριότητά του. Κάτι τέτοιο -όπως είναι φυσικό- ξεκλειδώνει αρκετές δυνατότητες για μια ενιαία ομάδα ανθρώπων που θα μπορείτε να φτιάχνετε chat groups ή και Battle.net groups, ασχέτως που βρίσκονται στον πλανήτη. Στην παρούσα φάση, οι περιοχές που υποστηρίζονται από αυτήν την ενιαία λίστα είναι η Ευρώπη, η Αμερική και η Ασία. Δείτε ένα παράδειγμα του πως φαίνεται η ενιαία λίστα φίλων στην παρακάτω φωτογραφία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*