Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παραμένουν ακόμη εκτός λειτουργίας τα sites της Koei Tecmo

*
Η κυβερνοεπίθεση που έγινε από hackers στην Koei Tecmo ανάγκασε την εταιρεία να κατεβάσει τα sites της πριν της γιορτές, αλλά ακόμη μέχρι και σήμερα είναι ακόμη εκτός λειτουργίας! Συγκεκριμένα, όσοι προσπαθήσουν να μπουν είτε στο ευρωπαϊκό είτε στο αμερικανικό site της Koei Tecmo θα δουν ότι δεν φορτώνει σωστά και πως αντιθέτως, εμφανίζεται ένα μήνυμα που λέει πως «λόγω της πιθανής εξωτερικής κυβερνοεπίθεσης στο site, είναι προσωρινά κλειστό και συνεχίζουμε να εξερευνούμε το θέμα». Η εταιρεία επιμένει πως δεν έχουν κλαπεί κάποια δεδομένα χρηστών. Η επίθεση έγινε στις 25 Δεκεμβρίου και οι φήμες αναφέρουν πως έχουν φτάσει στα χέρια των hackers κάποια account names, κρυπτογραφημένοι κωδικοί και λογαριασμοί mail. Επίσημα πάντως δεν υπάρχει καμία τοποθέτηση επί του θέματος και περιμένουμε περισσότερα τις επόμενες μέρες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*