Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παρελθόν αποτελεί για την Ubisoft ο Ashraf Ismail

*
Μέσω εσωτερικού email η Ubisoft Montreal ενημέρωσε το προσωπικό της πως ο Ashraf Ismail αποτελεί παρελθόν για την εταιρεία. Κατόπιν έρευνας από ανεξάρτητη εταιρεία, αποφασίστηκε πως η εργασιακή σχέση του Ashraf με την Ubisoft πρέπει να τερμαστεί και λόγω της διαβάθμισης του θέματος δεν είναι δυνατό να δοθούν περισσότερες πληροφορίες.

Σας θυμίζουμε ότι ο Ismail είχε αφήσει τη θέση του ως creative director του επερχόμενου Assassin's Creed Valhalla τον περασμένο Ιούνιο, έπειτα από φήμες που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούσαν την προσωπική του ζωή. Πολλές γυναικες υποστήριξαν ότι ο Ismail απέκρυψε το γεγονός ότι ήταν παντρεμένος, το χρονικό διάστημα που είχε σχέση μαζί τους. Μάλιστα πολλές από αυτές τις είχε προσεγγίσει στα κρυφά ο Ismail αφότου του αποκάλυψαν πως είναι fans του Assassin's Creed franchise.


Κάποιες άλλες αναφέρουν ότι ο Ismail συζήτησε μαζί τους θέματα της δουλειά του, αποκαλύπτωντας πράγματα για τη σειρά που δεν θα έπρεπε να έχουν δημοσιευτεί.

Ο ήταν ο creative director των Assassin's Creed 4: Black Flag, Assassin's Creed Origins αλλά και του επερχόμενου Assassin's Creed Valhalla.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*