Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παρουσίαση του HTC Vive VR στο EGX Rezzed

*
Το HTC Vive αποτελεί τη νέα πρόταση της Valve στην αγορά της VR τεχνολογίας, με τον Chet Faliszek να σημειώνει κατά τη διάρκεια του EGX Rezzed πως η ομάδα θέλει να παραδώσει στους καταναλωτές την καλύτερη δυνατή εμπειρία εικονικής πραγματικότητας. Ο παραγωγός δήλωσε επίσης ότι το Team Fortress 2 δεν ενδείκνυται σε καμία περίπτωση για την συγκριμένη τεχνολογία, ενώ τόνισε πως οι περισσότεροι άνθρωποι είναι προκατειλημμένοι με την εικονική πραγματικότητα, αφού αυτά που παρουσιάζονται στην τηλεόραση και στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Μπορείτε να δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί στη συνέχεια, ενώ σημειώνεται ότι το virtual reality headset θα είναι η πρώτη συσκευή που θα επιτρέπει στο χρήστη να περιπλανιέται σε έναν εικονικό κόσμο και να αλληλεπιδρά πλήρως με οτιδήποτε δει εκεί. Επίσης, η συσκευή έρχεται εξοπλισμένη με οθόνη 1200x1080 pixel (μπροστά από κάθε μάτι), με ρυθμό ανανέωσης 90 καρέ ανά δευτερόλεπτο, ενώ διαθέτει γυροσκοπικό αισθητήρα, επιταχυνσιόμετρο, laser position sensor και δυνατότητα σύνδεσης ακουστικών μέσω του audio jack που βρίσκεται στο πλάι του headset.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • HTC Vive
      • 0 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (0)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://www.htcvr.com/ FOLLOWERS 1 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*