Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παρουσίαση των Thinbloods στο Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

*
Στην GDC 2019 η Paradox Interactive ανακοίνωσε την ανάπτυξη του Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 με εκτιμώμενη περίοδο κυκλοφορίας το πρώτο τρίμηνο του 2020. Πριν μερικές ώρες η Paradox Interactive και η developer Hardsuit Labs έδωσαν στη δημοσιότητα τις πρώτες πληροφορίες για τα faction του παιχνιδιού μέσω ενός animated trailer. Σε αυτό μαθαίνουμε πως στο Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 οι νέοι βρυκόλακες ανήκουν αρχικά στο faction, Thinbloods και στην πορεία έχουν την δυνατότητα να διαλέξουν μεταξύ από 5 διαφορετικά. Το ενδιαφέρον με τους Thinbloods είναι το πως ο κόσμος του παιχνιδιού φαίνεται να τους αντιμετωπίζει. Η κοινότητα των βρυκολάκων τους θεωρεί κατοίκους κατώτερης κατηγορίας. Σε αλλες περιοχές στον κόσμο του Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 υπάρχει διαφορετική αντίληψη για αυτούς και φυσικά καλύτερη ή χειρότερη αντιμετώπιση. Επιπρόσθετα από το βίντεο μαθαίνουμε πως οι Thinbloods χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και κάθε μια από αυτές διαθέτει τις δικές της ικανότητες και δυνάμεις.



Συγκεκριμένα οι κατηγορίες των Thinbloods είναι οι εξής:
- Chiropteran: Η κλασσική για παιχνίδι βρυκολάκων κατηγορία με τους παίκτες που την επιλέξουν να έχουν δυνάμεις βασισμένες σε αυτές της νυχτερίδας. Οι δυο ικανότητες που διαθέτουν είναι το Glide που επιτρέπει την αιώρηση για μικρό χρονικό διάστημα και το Bat Swarm όπου νυχτερίδες επιτίθενται στους αντιπάλους αλλά δημιουργούν επίσης και μια προστατευτική ασπίδα για τους παίκτες.
- Mentalism: Διαθέτουν τηλεπαθητικές ικανότητες, με τις δυο ενεργές δυνάμεις να είναι το Pull και το Levitate.
- Nebulation: Η τελευταία κατηγορία βασίζεται πολύ στο stealth gameplay με τις διαθέσιμες δυνάμεις να είναι το Mist Shroud για απόκρυψη βημάτων και το Envelop που τυφλώνει τους εχθρούς.

Στο τέλος του βίντεο υπάρχει και ένα πολύ σύντομο teaser για τα γραφικά του παιχνιδιού με ένα μικρό gameplay demo σε μια από τις ικανότητες των Thinbloods. Το Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, PlayStation 4 και Xbox One μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2020. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*