Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παρουσιάστηκε το Negative Atmosphere, εμπνευσμένο από τη σειρά Dead Space (trailer)

*
Η Sunscorched Studios δημοσίευσε το πρώτο επίσημο gameplay trailer του παιχνιδιού Negative Atmosphere. Ο τίτλος αποτελεί ένα παιχνίδι τρόμο που είναι εμπνευσμένο από τη σειρά παιχνιδιών Dead Space. Το Negative Atmosphere κάνει χρήση της μηχανής γραφικών Unreal Engine 4 και παίζεται από οπτική τρίτου προσώπου. Ο τίτλος σύμφωνα με το στούντιο δίνει μεγάλη βαρύτητα στο στοιχείο του τρόμου και το υψηλής έντασης gameplay που προκύπτει από αυτόν.

Δείτε το trailer που ακολουθεί.




Το Negative Atmosphere διαδραματίζεται στον ψυχρό πόλεμο όπου η χρήση της A.I έχει γίνει δυνατή μέσω της κατασκευής οργανικών μονάδων επεξεργασίας. Η ιστορία διαδραματίζεται πάνω στο σκάφος TRH Rusanov, όπου μια άγνωστη ασθένεια προσβάλλει όλα τα ρομπότ και το προσωπικό του καραβιού και τους έχει μετατρέψει σε αποκρουστικά τέρατα.

Η Sunschorched Studios δεν έχει ορίσει ημερομηνιά κυκλοφορίας του παιχνιδιού και έχει αφήσει μια μικρή υπόσχεση για διάθεση μιας πρώτης δοκιμαστικής έκδοσης του παιχνιδιού προς το τέλος του 2019. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*