Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Περισσότερα DLC θέλει ο πρόεδρος της Nintendo

*
Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου της Nintendo Shuntaro Furukawa, όσοι επιθυμούν επιπλέον περιεχόμενο για παιχνίδια όπως το Super Mario Odyssey ή το The Legend of Zelda: Breath of the Wild, δεν αποκλείεται σύντομα να δουν την πραγματοποίηση των ονείρων τους. Πιο συγκεκριμένα, ο Furukawa είπε ότι, "Χρειαζόμαστε συνεχή ανάπτυξης. Πρέπει να συνεχίσουμε να κυκλοφορύμε νέο software. Αυτό περιλαμβάνει DLCs και άλλο περιεχόμενο για τίτλους που ήδη κυκλοφορούν". and other contents for big titles that are already out." Προχωρώντας, ο Furukawa συμπλήρωσε ότι η ανάπτυξη της Nintendo εξαρτάται από την επιπλέον προσήλωση στο online play αλλά και την κυκλοφορία τίτλων που για την ώρα δεν υπάρχουν στο Switch, όμως προσελκύουν το ενδιαφέρον του κοινού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*