Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πιθανή κυκλοφορία του Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy στο Xbox Game Pass

*
Φωτιές άναψε η κυκλοφορία του DragonQuest XI S - Definitive Edition στο Xbox Game Pass με την ανακοίνωση του, στο Twitter προετοιμάζοντας μας και για την πιθανή κυκλοφορία του Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy στη συνδρομητική υπηρεσία της Microsoft.

Εντός της ανακοίνωσης στον επίσημο λογαριασμό του Dragon Quest στο Twitter, μαζί με την διαθεσιμότητα του παιχνιδιού, το video και η λεζάντα που ακολουθεί μας παρουσιάζει μια χαρακτηριστική κίνηση που έχουμε συναντήσει στην σειρά Phoenix Wright. Αυτό ήταν μόνο η αρχή, καθώς στο παιχνίδι μπήκανε και ο επίσημος λογαριασμός του Phoenix Wright και του Xbox Game Pass δημιουργώντας χαρά στους fans για την κυκλοφορία της σειράς στο Xbox Game Pass. Πλέον είναι μάλλον θέμα χρόνου να το μάθουμε και επίσημα.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*