Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πιθανόν τον Οκτώβριο η κυκλοφορία του επόμενου Call of Duty

*
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Tom Henderson, το επόμενο Call of Duty πολύ πιθανό να κυκλοφορήσει τον προσεχή Οκτώβριο, λίγο νωρίτερα από ό,τι συνηθίσει η Activision με τις ετήσιες κυκλοφοριες της σειράς. Το παιχνίδι λέγεται ότι θα είναι η συνέχεια του Modern Warfare που λανσαρίστηκε το 2019 και ο λόγος που θα λανσαριστεί την περίοδο εκείνη είναι οι κάτω του αναμενομένου πωλήσεις του Call of Duty: Vanguard. Ναι μεν το παιχνίδι βρίσκεται ψηλά στα charts του PlayStation Store σε Ευρώπη και Β. Αμερική, όμως οι επιδόσεις του είναι χαμηλότερες σε σχέση με εκείνες του Black Ops Cold War. Μετά το Call of Duty 2022 θα ακολουθήσει ένα μεγάλο update για το Call of Duty: Warzone.

Όσο για τα αποκαλυπτήρια, ο Henderson θεωρεί πως θα πραγματοποιηθούν εντός του καλοκαιριού.


Προγενέστερες φήμες ανέφερεαν ότι το σενάριο του επερχόμενου Call of Duty θα επικεντρώνεται στο καρτέλ των ναρκωτικών της Κολομβίας. Θα προσθέσει ένα νέο moral compass system και έναν χάρτη του Warzone που θα περιλαμβάνει τις τοποθεσίες Afghan, Quarry, Terminal και Trailer Park από το Modern Warfare 2 του 2009.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*