Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πιο σύντομα απ’ όσο περιμέναμε το Dolby Vision HDR στα games των Xbox Series X/S

*
Η Microsoft φαίνεται πως θα φέρει πιο σύντομα απ’ όσο περιμέναμε το Dolby Vision HDR στα games των Xbox Series X/S, καθώς κάτι τέτοιο αποκαλύπτεται από την πρόσφατη Insider Alpha. Συγκεκριμένα, όπως μαρτυρούν παίκτες που έχουν πρώιμη πρόσβαση στη δοκιμαστική έκδοση του λειτουργικού, υπάρχουν παιχνίδια που ενεργοποιούν το Dolby Vision σε συγκεκριμένους τίτλους των νέων συστημάτων. Προς το παρόν είναι λίγα τα games που το υποστηρίζουν και μέσα σε αυτά βρίσκονται τα Borderlands 3, Gears 5, Halo: Master Chief Collection και Wreckfest. Μάλιστα, οι beta testers σημειώνουν πως η εικόνα είναι σαφώς ανώτερη από αυτή που προσφέρει το HDR10. Η Microsoft επιβεβαίωσε στο Forbes πως θα διαθέσει αυτή τη λειτουργία σύντομα, χωρίς ωστόσο να πει κάτι παραπάνω για το θέμα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*