Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πλέον μπορείτε να γίνετε συνδρομητές EA Play και EA Play Pro μέσω Steam

*
Νωρίτερα μέσα στο 2020 πολλά παιχνίδια της EA άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους στο Steam, κάνοντας έτσι το EA Origin launcher μη απαραίτητο για όσους ήθελαν να αγοράσουν κάποιον τίτλο της σε PC. Αργότερα, τον Ιούλιο, η εταιρεία ανακοίνωσε την αλλαγή των υπηρεσιών EA Access και EA Origins σε EA Play και EA Play Pro αντίστοιχα.

Πλέον οι συνδρομητικές αυτές υπηρεσίες της EA είναι διαθέσιμες και μέσα από το Steam. Όσοι γίνουν συνδρομητές θα αποκτήσουν πρόσβαση στους επιλεγμένους τίτλους της EA και θα μπορούν να αγοράσουν τα παιχνίδια της με 10% έκπτωση. Επιπλέον υπάρχουν αποκλειστικά in-game challenges, αλλά και έπαθλα, καθώς και η δυνατότητα πρόσβασης σε αποκλειστικό υλικό.


Μερικά μόνο από τα EA games που θα βρείτε στο Steam αυτήν τη στιγμή είναι τα Mirror's Edge: Catalyst, The Sims 4, Need for Speed: Heat, Rocket Arena και Mass Effect.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*