Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πληροφορίες για την E3 2016 Microsoft Press Conference

Η Microsoft επιβεβαίωσε όλες τις πρώτες πληροφορίες για την E3 2016 Press Conference της, ξεκινώντας από τα τυπικά, ότι δηλαδή αναμένεται στις 09.30 τοπική ώρα LA (19.30 ώρα Ελλάδας) την Δευτέρα 13 Ιουνίου. Η συνέντευξη Τύπου θα εστιάσει στα νέα games, τις νέες τεχνολογίας και τα νέα χαρακτηριστικά των Xbox One και Windows 10. Η Press Conference θα μεταδοθεί από το Xbox.com, τις κονσόλες Xbox, καθώς και το Spike TV. Μετά το τέλος της, ο Geoff Keighley θα παρουσιάσει ένα post-show special στο YouTube channel του, το οποίο και θα ξεκινήσει μερικές ώρες αργότερα. Για άλλη μια χρονιά, 500 τυχεροί fans θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά την Press Conference.



Κάτι που αξίζει πάντως να σημειωθεί είναι πως φέτος η Microsoft Press Conference πέφτει σχεδόν πάνω στο Apple Worldwide Developers Conference, αφού το δεύτερο ξεκινάει μισή ώρα μετά, την ίδια ημέρα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*