Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πληροφορίες για τις επερχόμενες εκδόσεις του New 'n' Tasty

*
Η Oddworld Inhabitants έδωσε στη δημοσιότητα ορισμένες πληροφορίες σχετικά την κατάσταση των υπόλοιπων εκδόσεων του Oddworld: New 'n' Tasty που αναμένονται μέσα στους επόμενους μήνες. Το remake του Oddworld: Abe's Oddysee διατέθηκε ψηφιακά για PS4 στις 23 Ιουλίου, αλλά από τότε έχουν δοθεί ελάχιστες πληροφορίες σχετικά με τις άλλες επτά εκδόσεις που έχουν ήδη ανακοινωθεί. Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η έκδοση του τίτλου για PC δεν έχει βελτιστοποιηθεί πλήρως για όλα τα hardware και ως εκ τούτου θα χρειαστούν τουλάχιστον 2 μήνες ακόμα μέχρι την κυκλοφορία του τίτλου, ενώ αναμένεται στο μέλλον και μία closed beta στο Steam. Όσον αφορά στις εκδόσεις του game για PS3 και PS Vita, η εταιρεία αναφέρει πως η ανάπτυξη του project σε αυτά τα formats αποτελεί πρόκληση για τους developers, λόγω της σχετικά περιορισμένης διαθέσιμης μνήμης RAM. Αυτό σημαίνει ότι θα συρρικνωθούν ορισμένες από τις τεράστιες περιοχές του game που εμφανίζονται στις εκδόσεις για PC και PS4, ωστόσο θα διατηρηθεί το ίδιο μεγάλο gameplay.



Επιπλέον, πολλά από τα οπτικά εφέ χρειάζονται ακόμα αρκετή δουλειά, μιας και η ομάδα σχεδιάζει να τρέχει ομαλά το παιχνίδι στα 720p στο PS3 και με native ανάλυση στο PS Vita, αλλά είναι μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας για κάτι τέτοιο. Δεδομένου ότι η έκδοση για το Xbox One ήταν η πιο πρόσφατη που ανακοινώθηκε, η Oddworld Inhabitants αναφέρει ότι η ανάπτυξη του τίτλου για το οικιακό σύστημα της Microsoft βρίσκεται ακόμα στα πρώτα στάδια, ωστόσο το παιχνίδι θα διαθέτει την ίδια οπτική πιστότητα και gameplay με την αντίστοιχη έκδοση του τίτλου για το PS4. Τέλος, για την Wii U έκδοση το στούντιο ανέφερε πως οι προκλήσεις ήταν αρκετές.



«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο σκληρός δίσκος (8GB) της Basic έκδοσης του Wii U δεν αποτελεί πλέον τόσο μεγάλο πρόβλημα, όπως νομίζαμε αρχικά. Δυστυχώς όμως αυτό δεν είναι το μόνο τεχνικό ζήτημα που αντιμετωπίζουμε. Πολλές από τις βελτιστοποιήσεις που έγιναν για τις εκδόσεις σε PS3 και PS Vita θα χρησιμοποιηθούν για την έκδοση του Wii U. Έτσι, όλα εξαρτώνται από το πότε θα ολοκληρωθεί η ανάπτυξη για τα συγκεκριμένα formats. Υπάρχει επίσης μία ειδική λειτουργία στο Unity που δεν υποστηρίζεται προς το παρόν για το Wii U. Έχουμε σημαντική δουλειά να κάνουμε σε αυτή την συγκεκριμένη έκδοση», αναφέρει στη σχετική ανάρτηση η Oddworld Inhabitants.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Oddworld Inhabitants

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Just Add Water

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*