Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πληροφορίες για το Season Pass του We Happy Few

*
H Compulsion Games δημοσίευσε τις πρώτες πληροφορίες για το Season Pass του We Happy Few αλλά και το δωρεάν περιεχόμενο που θα προστεθεί στο παιχνίδι μετά το λανσάρισμα. Η αρχή θα γίνει με τη δωρεάν προσθήκη του Sandbox Mode, που θα επιτρέπει στους παίκτες να τροποποιούν τον κόσμο του παιχνιδιού. Πέρα από το αισθητικό κομμάτι είναι δυνατή η τροποποίηση των κανόνων και μια από αυτές είναι η δυνατότητα να παίξετε ως Wellie. Στο Season Pass που αποτελεί μέρος του We Happy Few Deluxe Edition αλλά διατίθεται και χωριστά, περιλαμβάνονται τρείς διαφορετικές ιστορίες που διαδραματίζονται στο Wellington Wells. Roger & James in: They Came From Below, Lightbearer και We All Fall Down. Το We Happy Few θα κυκλοφορήσει στις 10 Αυγούστου, για PC, PlayStation 4 και Xbox One, έναντι €69.99.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*