Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πληροφορίες για το gameplay του The Quiet Man

*
Η Square Enix κυκλοφόρησε μερικά σύντομα videos για το επερχόμενο action-adventure The Quiet Man. Στο πρώτο παρουσιάζεται ο τρόπος χειρισμού στο PlayStation 4, ενώ το Focus Mode είναι το βασικό θέμα του δεύτερου και του τρίτου video. Πιο συγκεκριμένα, στο δεύτερο παρουσιάζεται το “Focus Meter” που μετράει το πόσο συγκεντρωμένος είναι ο πρωταγωνιστής. Το ενδιαφέρον κομμάτι είναι ότι δεν υπάρχει το παραδοσιακό HUD, οπότε, που να βρίσκεται άραγε ο μετρητής; Κοιτώντας στο δεξί μέρος της οθόνης υπάρχει η αντανάκλαση μιας δέσμης φωτός. Ξεκινάει από κάτω αριστερά και είναι κόκκινη. Όσο ο Dane χτυπάει τους εχθρούς, η δέσμη μετακινείται προς τα πάνω και γίνεται μπλέ. Ουσιαστικά αυτό είναι το focus meter. Όταν αυτό γεμίσει, οι παίκτες μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για την ενεργοποίηση του Focus Mode, που επιτρέπει την εκτέλεση πανίσχυρων finishers. Το The Quiet Man θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή μορφή για PlayStation 4 και PC, δίχως ακόμα να έχει οριστεί η ημερομηνία. 




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*