Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ποια είναι τα games με τις μεγαλύτερες πωλήσεις σε Ισπανία και Γερμανία τον Νοέμβριο;

*
Οι πωλήσεις videogames ανά τον κόσμο μάς δίνει μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να καταλάβουμε τι γίνεται στις υπόλοιπες χώρες και πλέον έχουμε τα δεδομένα για την Ισπανία και την Γερμανία. Οι σχετικές ανακοινώσεις έγιναν από τις αρμόδιες εταιρείες ανά αγορά και σίγουρα δείχνουν κάποιες τάσεις σε δύο πολύ σημαντικές αγορές της Ευρώπης. Στα της Γερμανίας, το FIFA 21 αποδείχτηκε κυρίαρχο, με τα Assassin’s Creed Valhalla και Call of Duty: Black Ops Cold War να ακολουθεί. Αναλυτικά η 20άδα είχε ως εξής.



Σε ό,τι αφορά την Ισπανία, τα δεδομένα της Gfk δείχνουν πως και εδώ τα δύο πρώτα games ήταν τα ίδια, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε το Animal Crossing: New Horizons. Δείτε αναλυτικά τις πωλήσεις στο αριστερό μέρος της οθόνης και στα δεξιά την ανάλυση ανά πλατφόρμα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*