Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ποια είναι τα επόμενα σχέδια της Take Two Interactive σε επίπεδο κυκλοφοριών;

*
Κατά τη διάρκεια του οικονομικού συμβουλίου της Take Two Interactive, o CEO Strauss Zelnick δήλωσε πως έρχονται ακόμα περισσότεροι τίτλοι από τα στούντιο της εταιρείας. Αρχικά ανέφερε πως έρχονται νέα προϊόντα σε αυτό το οικονομικό έτος που κλείνει στις 31 Μαρτίου 2020 για το Grand Theft Auto Online αλλά και για το Red Dead Online.

Επιπλέον, το υψηλόβαθμο στέλεχος σημείωσε πως τα στούντιο της Take Two Interactive ετοιμάζουν τίτλους που ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί και θα είναι είτε συνέχειες αρκετών μεγάλων franchises, είτε νέα IP’s. Πιθανότατα δε, ένα από αυτά να το δούμε σύντομα, πριν το κλείσιμο του οικονομικού έτους.


Δεν δόθηκε στη δημοσιότητα κάποια επιπλέον πληροφορία αναφορικά με τα στούντιο που εργάζονται σε αυτούς τους τίτλους, οπότε μένει να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις που ενδεχομένως να έρθουν στην Ε3 2019 που θα πραγματοποιηθεί -όπως πάντα- τον Ιούνιο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*