Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προβλήματα τις τελευταίες ώρες για το Xbox Live

*
Πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες Xbox Live της Microsoft, με αποτέλεσμα αρκετοί χρήστες να μην μπορούν να συνδεθούν στις κονσόλες τους. Τα προβλήματα ξεκίνησαν σήμερα τα ξημερώματα με πολλούς χρήστες Xbox να δηλώνουν πως δεν μπορούσαν να κάνουν χρήση διαφόρων εφαρμογών και παιχνιδιών. Συγκεκριμένα, σε εφαρμογές όπως το Spotify, Plex και Amazon Video απαιτούν σύνδεση στο Xbox Live για να λειτουργήσουν. Επιπλέον παιχνίδια που συνδέονται στην online υπηρεσία της Microsoft αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

Με ανακοίνωση του Xbox Support μέσω twitter φαίνεται πως το πρόβλημα έχει αντιμετωπιστεί ως ένα βαθμό και έχει επανέλθει η δυνατότητα σύνδεσης στο Xbox Live με το Party Chat να συνεχίζει να βρίσκεται εκτός λειτουργίας.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*