Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προγραμματίστηκε εκ νέου το Nintendo Direct που είχε αναβληθεί

*
Ανανεώθηκε το ραντεβού για το Nintendo Direct που είχε αναβληθεί πριν από μερικές μέρες, λόγω του φονικού σεισμού στην Ιαπωνία. Το φθινόπωρο σιγά σιγά πλησιάζει και ώρα της ενημέρωσης για τις επερχόμενες κυκλοφορίες σε Nintendo Switch και 3DS. Ναι, σωστά καταλάβατε, αυτό θα γίνει μέσω ενός νέου Nintendo Direct. Η παρουσίαση θα διαρκέσει 35 λεπτά και ήδη γνωρίζουμε ότι οι online υπηρεσίες του Switch, στις οποίες λογικά θα αφιερωθει λίγος χρόνος κατά τη διάρκεια της παρουσιάσης, θα λανσαριστούν στις 18 Σεπτεμβρίου 2018. Επιπλέον, όσοι θέλετε να παρακολουθήσετε, ίσως πρέπει να ξεπεράσετε τα ωράρια ύπνου σας μιας και η έναρξη του streaming έχει προγραμματιστεί για τις 01:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής 14 Σεπτεμβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*