Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προσθήκη bots στο Quake Champions

*
Πριν λίγες μέρες, στελέχη της id Software έδωσαν στη δημοσιότητα πληροφορίες σχετικά με τις επερχόμενες αλλαγές στο Quake Champions. Το βασικότερο όλων είναι η προσθήκη bots στον τίτλο και οι παίκτες θα μπορούν να τα χρησιμοποιούν για πρακτική εξάσκηση. Αυτό θα δίνει στους νέους παίκτες ένα ακόμα "επίπεδο" εκπαίδευσης, πριν ριχτούν στις πραγματικές μάχες, όπου τους περιμένουν σφαγές. Ακόμα, τα bots θα χρησιμοποιούνται για την κάλυψη των όποιων κενών κατά τη διάρκεια των αγώνων. Σύμφωνα με τον Technical Director, του Quake Champions John Dean, τα bots θα μπορούν να μιμηθούν όλες τις ενέργειες των παικτών, περιλαμβανομένων των περίπλοκων αλμάτων και θα είναι πολύ εύκολη η ρύθμιση του βαθμού δυσκολίας τους. Κάτι σημαντικό είναι ότι, όσο ψηλά και αν ρυθμιστεί ο βαθμός δυσκολίας τους, αυτά θα αποφεύγουν τη χρήση ισχυρών όπλων.

Η προσθήκη θα γίνει σε δύο φάσεις. Η πρώτη θα υλοποιηθεί σύντομα και τα bots θα συμπεριφέρονται όπως οποιοσδήποτε από τους πρωταθλητές και θα χρησιμοποιούν τα όπλα του υπάροντος ρόστερ. Όμως δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις ικανότητες των πρωταθλητών τους. Στην πρώτη φάση, τα bots δεν θα είναι διαθέσιμα σε συγκεκριμένα game modes, όπως το deathmatch και το team deathmatch. Στη δεύτερη φάση, τα bots θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις ικανότητες του πρωταθλητή και θα είναι διαθέσιμα σε περισσότερα game modes. Αυτό που αναμένει να απαντηθεί είναι το αν θα υπάρξει ποτέ offline mode στο παιχνίδι.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*