Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προσθήκη cross-play στο Dead by Daylight

*
H developer Behaviour Interactive κυκλοφόρησε το πολυπόθητο update για το asynchronous multiplayer horror Dead by Daylight, μέσω του οποίου προστίθεται υποστήριξη για cross-play. Η εν λόγω λειτουργία είναι διαθέσιμη για PC, (Steam, Microsoft Store), PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch. Εκτός μένουν οι κάτοχοι φορητών συσκευών.

Ακόμα, με το νεότερο update του Dead by Daylight ενεργοποιούνται οι ενοποιημένες λίστες φίλων, κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα μπορείτε να κάνετε ομάδα με οποιονδήποτε θέλετε, ανέξαρτητα από την πλατφόρμα που χρησιμοποιεί ο καθένας. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να σημειωθεί πως δεν υπάρχει υποστήριξη για in-game chat σε κονσόλες, οπότε αν θέλετε να επικοινωνείτε θα πρέπει να καταφύγετε σε άλλες μεθόδους.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*