Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προσθαφαιρέσεις στο Xbox Game Pass για τον Ιούνιο

*
Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τη στιγμή που παρουσιάστηκε το Xbox Game Pass για PC και τώρα η Microsoft ανακοίνωσε τις επόμενες προσθήκες της υπηρεσίας, τόσο για Xbox One, όσο και για PC. Πιο συγκεκριμένα, από τις 20 Ιουνίου 2019 οι συνδρομητές και κάτοχοι Xbox One θα μπορέσουν να κατεβάσουν τα Resident Evil: Revelations και Rare Replay.

Από την άλλη, οι PC gamers θα πρέπει να κάνουν υπομονή ως τις 27 Ιουνίου, οπότε στον κατάλογο της υπηρεσίας θα προστεθούν τα Goat Simulator και Torment: Tides of Numenera. Το πρώτο θα είναι διαθέσιμο και για Xbox One.


Όσο για το τι εγκαταλείπει το Xbox Game Pass στο τέλος Ιουνίου, η σχετική λίστα περιλαμβάνει τα Next Up Hero, Dead Island Definitive Edition, Devil May Cry 4 Special Edition, Shadow Complex Remastered, Ultimate Marvel vs. Capcom 3 και Zombie Army Trilogy.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*