Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προσπάθεια για αναβίωση του SEGA Dreamcast

Η επίσημη ιστοσελίδα της καμπάνιας Project Dream ανανεώθηκε και… τελικά, δεν είχαμε την αποκάλυψη του SEGA Dreamcast 2. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Project Dream θέλει να βοηθήσει την SEGA να αναβιώσει το δημοφιλές οικιακό σύστημα, με ιδέες και προτάσεις, οι οποίες θα παρουσιαστούν στους ιθύνοντες της ιαπωνικής εταιρείας. Η Project Dream αποτελείται από έμπειρους μηχανικούς, developers και γνώστες της βιομηχανίας, ενώ έχουν ήδη συγκεντρωθεί πάνω από 24 χιλιάδες υπογραφές στο Dreamcast Revival Petition για το σχεδιασμό και την κυκλοφορία του SEGA Dreamcast limited Edition



Όπως αναφέρεται στην εν λόγω καμπάνια, η νέα κονσόλα θα πρέπει να έχει νέο αλλά παρόμοιο σχεδιασμό με το πρώτο Dreamcast, με έως και τέσσερα ασύρματα controllers, υποστήριξη 720p ή 1080p με HD upscaling και HDMI, ενώ θα είναι εξοπλισμένο με εσωτερικό σκληρό δίσκο. Επιπλέον, θα πρέπει να αναπαράγει Dreamcast games, να συνδέεται στο διαδίκτυο, με δυνατότητα αναπαραγωγής ψηφιακών κλασικών Dreamcast games από το Dreamcast Classics Store. Περισσότερα για αυτή την προσπάθεια μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Kudos στον χρήστη Paparazzi


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
9 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • SilentPoet
    • Ευελπιστώ ότι η SEGA θα ασχοληθεί σοβαρά ξανά με το hardware. Ίσως δοθεί και μια καλή ευκαιρία σε όσους ενδιαφέρονται να ξαναζήσουν τα παλιά καλά games της (δηλαδή να ωθηθεί από αυτή την ενέργεια να ασχοληθεί ξανά). Το θεωρώ δύσκολο, αλλά μακάρι να το δούμε

    • dawnstar
    • Δυστηχως ειναι παραπολλα τα χρονια που η sega εχει παρει την κατω βολτα και ενα τετοιο σχεδιο θα ηταν αυτοκτονικο.

    • joehok
    • ρισπεκτ στα νεα παιχνιδια που βγαινουν ακομα για αυτην την κονσολα αλλα οσο για τα παλια της παιχνιδια ειναι ολα διαθεσιμα παντου και σε καλυτερη μορφη.....κονσολες οπως το ν64 και σατουρν στην τελικη εχουν γερασει πολυ καλυτερα αυτη ειναι η αληθεια αλλα δεν την λεει κανεις

    • diver_gr
    • Πιστεύω πως η καλύτερη κίνηση αν έβγαινε κάτι τέτοιο θα ήταν σε μορφή SteaMachine με τη διαφορά ότι

      1) θα έχει chipset Naomi ώστε να παίζει απροβλημάτιστα όλοι τη βιβλιοθήκη του Dreamcast.
      2) H Sega θα διαθέτει όλα τα Games του Dreamcast Digital μέσο δικού της Store, αλλά και παιχνίδια από Mega drive, Saturn και 32 X.
      3) Τα παιχνίδια θα τρέχουν αυτούσια όπως τα πρωτότυπα με τη διαφορά ότι θα πρέπει να έχει scaler και να παίζουμε τα Games σε 1080p.
      4) Να κυκλοφορήσει κάποια Remasters των παλιών παιχνιδιών της και να τα διαθέσει μέσο του Store της. Πχ Golden Axe remaster με γραφικά τύπου Shadow Complex και χωρίς αλλαγές σε Gameplay. Έτσι ώστε να μας προσφέρει παλιά κλασικά games φτιαγμένα στα μέτρα της εποχής με χαμηλό κόστος στην αναπτυξη τους. Σκεφτείτε μια τεράστια βιβλιοθήκη από παλιά κλασικά παιχνίδια όπως τα Golden Axe, Streets OF rage, Ecco The Dolphin, wonder Boy, Sonic, Alex Kidd κλπ φτιαγμένα όλα με γραφικά τύπου Shadow Complex η σε στυλ του νέου wonder boy που είδαμε πρόσφατα.

      Ειλικρινά πιστεύω πως ο συνδυασμός Steam Machine με Naomi και τη τεράστια βιβλιοθήκη παιχνιδιών της Sega θα έκανε το μηχάνημα πάρα πολύ δημοφιλές.

*